top of page

איך מכינים אנטיפסטי בנינג'ה - מתכון לאנטיפסטי בנינג'ה

עודכן: 14 במאי

אנטיפסטי מירקות היא דרך נפלאה לשדרג כל ארוחה.

כמובן שכיף לאכול אותם בארוחות מבושלות אבל בנוסף הם יכולים לשדרג גם ארוחה קלה. אפילו פרוסת לחם מרוחה בממרח כלשהו כשמוסיפים לידה אנטיפסטי הופכת את הארוחה לחגיגה.

כולנו מכירים היטב את החשיבות של הוספת ירקות לארוחות שלנו. אנטיפסטי היא דרך מעניינת, מגוונת ונפלאה לעשות את זה. ירקות אפויים כאנטיפסטי מקבלים מרקם חדש, טעם חדש וגיוון נפלא לתפריט היומי.

יתרון נוסף הוא שהאנטיפסטי יכול להישמר כשלושה ימים במקרר ואף ניתן לאכול אותו גם קר.


אז איך מכינים אנטיפסטי בקלות ובמהירות ועם מינימום שמן ומקסימום בריאות, טעם וכיף?

יש לכם בבית תנור נינג'ה? מצוין! המתכון הבא נוצר בדיוק בשבילכם!

קבלו מתכון לאנטיפסטי בנינג'ה בקלות ובמהירות.


חומרים:

ירקות - לפי העדפה שלכם ולפי מה שיש לכם במקרר :)

שמן בכבישה קרה

מלח

פלפל

אבקת שום גבישי


אופן ההכנה:

  1. שוטפים את הירקות.

  2. ירקות שניתן לאכול עם הקליפה זה תמיד עדיף מכיוון שרוב הסיבים התזונתיים נמצאים בקליפה. ירקות שלא ניתן לאכול בקליפתם - יש לקלף כמובן.

  3. מערבבים את כל הירקות החתוכים בקערה.

  4. אל הקערה מוסיפים מעט שמן, מלח, פלפל שחור ואבקת שום גבישי.

  5. אופים בתנור נינג'ה בתוכנית air fry למשך 16 - 18 דקות (תלוי בכמות הירקות)

בתיאבון!






למתכונים נוספים שכולם בריאים, טעימים וקלים להכנה לחצו כאן:






הכותבת היא צביה, דיאטנית קלינית, מרצה בכירה ומנחת סדנאות "החוויה שבהרזיה" לירידה במשקל ולאורח חיים בריא משנת 1997.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






12,871 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page