top of page

חריימה - מתכון לחריימה

עודכן: 14 במאי

ברגעים הקרובים תיחשפו לטעמים מדהימים, ותגלו איך בצורה פשוטה ומהנה ניתן להכין מנה מושקעת ומפנקת של דג חריימה בקלי קלות. אני מזמינה אתכם להנות איתי ביחד ממסע קולינרי עם הטעמים של הבישול הביתי הבריא והמפנק.

בסרטון המצורף, תגלו כיצד לבצע כל פרט בצורה מדויקת וקלה, החל מבחירת הדג ועד לסיום ההכנה עם תוספות ורטבים שירגשו את כל החושים במתכון מעולה לחריימה.

אין דרך יותר טובה לשרוד את היום (במיוחד בימים טרופים אלה) מאשר עם ארוחה טעימה וסרטון שמתחיל בטעמים ומסתיים בחיוך.

מקווה שתהנו מכל רגע, ואני מצפה לשמוע מכם על ההצלחה והקלות בהכנה והטעמים המופלאים של דג החריימה!





חשוב לי לציין שכל התבלינים במתכון לדג חריימה הם תבלינים טהורים בלבד.

תבלינים טהורים עשירים באנטיאוקסידנטים (נוגדי חמצון) ובכך מעלים את ערכו התזונתי ותרומתו הבריאותית של המתכון.


החומרים:

פילה אמנון

פלפל אדום

פלפל ירוק חריף

בצל

שום

עגבניה

רסק עגבניות

כוסברה

שמן זית

כורכום

פפריקה מתוקה

פלפל שחור גרוס

מלח

מים רותחים


אופן ההכנה:

1. להזהיב במחבת עמוקה (סוטאז') בצל ושום קצוצים.

2. להוסיף עגבניה, פלפל אדום פרוס ופלפל חריף פרוס.

3. להוסיף תבלינים: כף כורכום, כף פפריקה מתוקה, פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.

4. להוסיף 2 כוסות מים רותחים.

5. לבשל את הרוטב כ 15 דקות על חום בינוני.

6. לערבב את הכוסברה החתוכה עם אותם התבלינים והשמן זית.

7. להוסיף למחבת את פרוסות הפילה אמנון ואת הכוסברה המתובלת.

8. לכסות את הדגים ברוטב ולהמשיך לבשל כרבע שעה באש בחום בינוני.


בתיאבון!


למתכונים נוספים: https://www.zviadiet.co.il/recipes



הכותבת היא צביה, דיאטנית קלינית, מרצה בכירה ומנחת סדנאות "החוויה שבהרזיה" לירידה במשקל ולאורח חיים בריא 26 שנים. 

ליצירת קשר: 0546696232 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 






פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentários


bottom of page